مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه شولی کرمانی یک نوع اش ساده


درقابلمه مقداری اب بریزید جوش که امد اسفنا جها را که خوب شسته ودرشت خرد کرده اید

در اب جوش بریزید بعد چغندر هارا بریزید سپس عدسهارا بریزید اگر ابش کم بود میتوانید مقداری

اب جوش بریزید شعله را کمی کم کرده تاموادش پخته شود بعدا یکقاشق ارد را در کاسه ای باکمی

اب نیم گرم خوب حل کرده واهسته می ریزیم تا گلو له نشود سر انجام فلفل نمک اگر دوست داشته

باشید کمی گل خشت وکمی گلپر هم بریزید قره قوروت را به اندازه یک نارنگی در اش میاندازید وبهم

میزنید سپس در تابه کوچکی روغن ریخته وپیازها را که نگینی خرد کرده اید در تابه ریخته وتفت میدهید

تا کمی طلایی شود بعد کمی زردچوبه زده بعد که اشهارا در ظرف مخصوصتان ریختیدروی ان را تزیین

کنید اگر تلف دوست نداشتید سرکه بریزید خوشمزه می شود این اش درفصل پاییز خیلی می چسبد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه اشکنه مخصوص کرمان

پیاز را تفت میدهیم بطوریکه کمی طلایی شود. سپس سیب زمینی را هم قندی خورد کرده و تفت میدهیم . رب گوجه را هم اضافه کرده  زردچوبه را اضافه کرده و شنبلیله خشک را هم اضاف کرده و فورا آب را باندازه دو لیوان اضاف میکنیم.

سپس اب جوش که امد شعله را کم میکنیم تا بپزد و دست بهم دهد. بعد تخم مرغها را با کمی فلفل سیاه زده و داخل آن میریزیم. (اگر دوست داشته باشید میتوانید تخم مرغها را بصورت درسته  اضاف کنید). 

منتظر میمانیم تخم مرغها پخته شوند و با سبزی خوردن و ترشی و نان سنگک میل کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک چای

طرز تهیه  کره وشکر و وانیل باهمزن خوب می زنیم وسپس تخم مر غها

رادانه دانه می افزاییم وهم میزنیم بعد از ان شیر را اضافه می کنیم

ارد ها را باپودر کیک وکشمش وقیسی خرد شده ودارچین وهل مخلوط

کرده وبه مواد بالا می افزاییم وخوب مخلوط می کنیم سپس قالب را چرب کرده

و مواد را داخل قالب کیک می ریزیم ودر فر به مدت 50 الا 60 دقیقه با حرارت 170

درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزد بعد شکلات را طبق روش بن ماری اب کرده وروی

کیک میمالیم وروی ان را با پسته خردشده یا کنجد یا بادام تزیین میکنیم




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه اسنک متفاوت

طرز تهیه  ابتدا پنیر وخامه را در ظرفی  میریزیم وان را با چنگال له می کنیم سپس سبزی وگردوی

خرد شده را با فلفل سیاه وپودر سیر به ان اضافه می کنیم پس از مخلوط کردن باندازه 2 قاشق

از این مواد روی نان تست می مالیم سپس 1 نان دیگر را روی ان قرار میدهیم ودر دستگاه می گذاریم

تا روی سطح نان برشته شود انها را در ظرف سرو گذاشته وباگوجه میناطوری ولیمو ترش یا هرچه که

سلیقه خودتان است تزیین کنید سس کچاپ هم زیبایی خاصی دارد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه آبگوشت سنتی

ابتدا پیاز را در قابلمه نگینی خورد کرده با روغن کمی تفت میدهیم . سپس گوشت را اضافه کرده آن را هم. تفت میدهیم رب گوجه هم اضافه کرده فلفل را اضافه کرده و باهم تفت میدهیم

سپس 4پیمانه آب ریخته جوش که آمد شعله را کم کرده تا بارامی بپزد. گوشت که پخته شد نخود و لوبیا سفید را که از شب قبل خیسانده بودیم و کمی اب پز کردیم داخل گوشت میریزیم. گوجه فرنگی ها را هم اضافه کرده گرد لیمو یا لیمو عمانی درسته را که بمدت 15 دقیقه قبلا در اب گرم انداختیم سوراخ کرده و در اب گوشت می اندازیم. سپس سیب زمینی ها را بهمراه نمک اضافه مینماییم.مجددا میگذاریم تا اب گوشت کم کم بپزد و دست بهم دهد.صبرمیکنیم تا همه باهم بپزند و اماده سرو شوند. نوش جان

تذکر1:

در قدیم گوشت را با کمی دنبه هم میبگرفتند که البته بصورت دیزی میکوبیدند و در اب گوشت میریختند.

تذکر2:

پس از اماده شدن میتوانیم گوشت را با همه محتویات آن با گوشتکوب بکوبیم و روی آن را با پیاز حلقه حلقه تزئین کنیم و آب آن را جداگانه نوش جان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ساق عروس

 درظرف گودی که بهتر است بلور باشد روغن جامد را ریخته

سپس اب را به ان اضافه می کنیم باچنگال کمی مخلوط می کنیم سپس

ارد را کم کم مخلوط کرده که بعداز اماده شدن به دست نچسبد خمیر که

اماده شد نیمساعت صبر می کنیم سپس مقداری ازخمیر را بر داشته ودر

پشت سینی غلتانده تابه شکل استوانه ای نازک وبلند در اید بعد که به این

شکل در امد با چاقو به قطعه های کوچک در اورده وبعد به دور انگشت خود

میپیچیم ودوسر ان را به هم وصل میکنیم که به شکل دایره کوچک در اید

تمام مواد را به همین شکل در می اوریم ودر یک سینی می چینیم سپس

یک کاسه کوچک را پر از روغن کرده وروی اجاق می گذاریم  تاکمی داغ شود

شعله گاز باید ملایم باشدبعدا مواد اماده شده را دانه دانه دراین روغن سرخ

می کنیم پس از سرخ شدن انها را در صافی قرار داده تا روغن اضافی ان گرفته

شود وسر انجام در پودرقند وهل که با هم مخلوط کرده ایم می غلطانیم ودر ظرف

مورد نظر قرار می دهیم ونوش جان کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه بریانی اصفهان

پیاز را نگینی خورد کرده با دوقاشق روغن تفت میدهیم. گوشت را هم اضافه کرده آن را هم تفت میدهیم. زردچوبه نمک و فلفل و دارچین هم اضافه کرده میگذاریم ارام بپزد. بطوریکه یک استکان اب باقی بماند. بعدا ما احتیاج به یک یا چند کفگیرک داریم که با ان این غذا را درست میکنند. بعد که گوشت اماده شد آب آن را گرفته و گوشت را بصورت کتلت ورز میدهیم. و باندازه یگ نارنگی از گوشت را برداشته ته یکی از کفگیرک ها پهن میکنیم بهمین ترتیب هرچندتایی که کفگیرک داشته باشیم پهن کرده و روی شعله گاز یا منقل که با زغال اماده شده است حرارت میدهیم و این گوشت خودرا میگیرد و در هر بشقاب یک تیکه نان قرار داده و هر گفگیرگ را روی نانی که در بشقاب گذاشته ایم برمیگردانیم و اگر با جگر سفید میخواهیم درست کنیم همینطور مثل گوشت چرخ کرده ان را اماده کرده و بدون آب باشد و کنار آن گوشت که روی نان گذاشته ایم بطور تزئینی بماند و روی انها را مجدادا مقداری دارچین میپاشیم.تذکر: وقتی که گوشت را روی کفگیرک گذاشتیم و روی کباب پز یا منقل بردیم تا اماده شود از آن اب گوشتی که قبلا نگه داشتیم روی هرکدام میریزیم تا بخورد گوشت رود و خوشمزه تر شود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت کنگر

ابتدا پیاز را نگینی تفت داده گوشت را اضافه کرده پس از اینکه تفت خورد نمک و زردچوبه را اضافه کرده و میگذاریم خوب تفت بخورد. سپس دو پیمانه اب به ان می افزاییم و میگذاریم جوش که امد شعله را کم کرده تا کم کم بپزد. کنگر را در یک تابه قرار داده و روغن را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا رنگ آن برگردد. بعد نعنا جعفری خورد شده را اضافه کرده باهم خوب مخلوط میکنیم. زعفران را هم اضافه و اب لیمو به دلخواه نیز اضافه و سپس در گوشت که پخته شده میریزیم. پختن سبزیجات کاری ندارند فقط باید اهسته بجوشد تا دست به هم دهند .و البته اگر آب نداشت خودتان یک پیمانه اب جوش اضافه کنید. تقریبا 20 دقیقه وقت میبرد تا اماده سرو شود. میتوانید همین خورش را بجای نعنا و جعفری فقط از اب لیمو و زعفران استفاده کنید و کنگر طلایی تر شود .نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه دسر توت فرنگی بابیسکویت موزی

طرز تهیه شیر خامه شکر وارد را مخلوط کنید

ظرف را روی حرارت گاز قرار داده ومرتبهم بزنید

اجازه دهید ان قدر بجوشد تا بطور کامل غلیظ

شود یک ظرف مناسب پیرکس اماده کنید زرده

تخم مرغ را با یک لایه نازک از کرم راکف ظرف

بمالید ویک ردیف بیسکویت را کنار هم کف ظرف

بگذارید ومجددایک لایه کرم یک لایه بیسکویت

بگذارید تا تمام شود لایه اخری کرم باشد و

توت فرنگیهارا با کارد از ارتفاع حلقه کرده وروی

کرم را تزیین کنید می توانید در یخچال بگذارید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه قارچ پلو

پیاز را نگینی خرد کرده با دو قاشق روغن تفت دهید کمی که رنگش

 برگشت فلفل دلمه ای را اضافه کنید مقداری که تفت خورد قارچ را

بریزید وکمی شعله را زیاد وبایک قاشق اب لیمو اگر تازه باشد بهتر

است تفت دهیدسپس رب گوجه وزعفران دم کرده را بیفزایید اگر دوست

داشته باشید گرد زیره هم خوشمزه می شود زرد چوبه هم اضافه کرده

بهم بزنید تاباهم قاطی شوند دوپیمانه اب بریزید جوش که امد شعله را

کم کرده تا یواش یواش بپزد ودراخر نباید اب داشته باشد خشک هم نباشد

با یکدنیا معذرت من یادم رفت در مواد لازم مقدار برنج را بگویم تقریبا دوپیمانه سر پر

میخواهیم که بعد از شستن کمی خیساندن البته یادتان نرود که نمک بریزید

بعد بجوشانید کمی که دانه برنج نرم شد ابکش کرده وقابلمه را روی گاز بگذارید

کمی روغن ریخته وکف ان را یاسیب زمینی یا نان بگذارید بعد باکفگیر برنج را در

 قابلمه ریخته ومقداری ازان مواد را روی برنج میریزیم ادامه میدهیم باید روی اخرین

مرحله مواد باشدروی ان را با زعفران و گردزیره ودارچین تزیین کرده وبرنج را دم کرده

نوش جان نمایید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)